ژنرال آمریکایی: فشار حداکثری علیه ایران جنبه نظامی ندارد-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

ژنرال آمریکایی: فشار حداکثری علیه ایران جنبه نظامی ندارد

فرمانده نیروهای تروریست آمریکایی در منطقه غرب آسیا بار دیگر تأکید کرد کارزار فشار حداکثری علیه ایران جنبه نظامی ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۱۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 09
کد خبر: ۴۹۹۲۹

به گزارش راهبرد معاصر «کنث مک‌کنزی»، فرمانده نیروهای تروریست آمریکایی در منطقه غرب آسیا در مصاحبه‌ای با یک رسانه لبنانی بار دیگر تأکید کرد که کشورش دنبال جنگ با ایران نیست.

مک‌کنزی که با شبکه «ال‌بی‌سی‌آی» صحبت می‌کرد گفت: «کارزار فشار حداکثری علیه ایران در عرصه‌های اقتصادی و دیپلماتیک است و اساساً هیچ جنبه نظامی ندارد.»فرمانده نیروهای تروریست آمریکایی در ادامه تأکید کرد که کشورش به دنبال جنگ با ایران نیست.

وی در بخش دیگری از این مصاحبه مدعی شد ایالات متحده آمریکا، منافع درازمدت در سوریه ندارد. مک‌کنزی گفت: «ما منافع بلندمدت در سوریه نداریم، اما این مسئله در نهایت یک مسئله سیاسی است و نه نظامی.»

مک‌کنزی یک ماه پیش هم تأکید کرده بود که کارزار فشارحداکثری علیه ایران مولفه‌ای نظامی ندارد. او در آن اظهارات روز ۲۱ خرداد مدعی شده بود که ارتش آمریکا صرفاً به دنبال «ایجاد بازدارندگی» علیه ایران است.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا  وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.

در حالی که بیش از ۲ سال از این وعده می‌گذرد او در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل به خصوص در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.

منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند.

 

فارس

ارسال نظر