هشدار رژیم صهیونیستی به ترکیه درباره سوریه روبیو: روس‌ها وقت کشی می‌کنند و چینی‌ها بازار را غرق کالا کرده‌اند اظهارات سخنگوی قسام درباره آخرین وضعیت اسرای اسرائیلی  کرملین: ایران شریک و متحد ماست رئیس جمهور ارمنستان قانون پیوستن کشورش به اتحادیه اروپا را امضا کرد رسانه عبری: یکی از مسئولین عالی رتبه انصار الله در صنعا ترور شد رهبر انصارالله: محاصره و کشتار در غزه، جنایتی وحشیانه با حمایت آمریکا است / هشدار به حکومت‌های عربی شهادت دومین نوه عضو برجسته حماس بر اثر بمباران مدرسه دار الارقم غزه + عکس لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از ساز و کار‌های حقوق بشری علیه ایران القسام شهادت یکی از رهبران حماس در حمله اسرائیل به جنوب لبنان را تأیید کرد ترامپ: نتانیاهو احتمالا هفته آتی به آمریکا می‌آید حمله هوایی رژیم اسرائیل به صیدا؛ ۳ شهید و هدف‌گیری یکی از فرماندهان حماس شهادت یکی از رهبران حماس در حمله رژیم اسرائیل به صیدا در جنوب لبنان حمله هوایی آمریکا به شمال یمن

ژنرال آمریکایی: فشار حداکثری علیه ایران جنبه نظامی ندارد

فرمانده نیروهای تروریست آمریکایی در منطقه غرب آسیا بار دیگر تأکید کرد کارزار فشار حداکثری علیه ایران جنبه نظامی ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۱۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 09
کد خبر: ۴۹۹۲۹

به گزارش راهبرد معاصر «کنث مک‌کنزی»، فرمانده نیروهای تروریست آمریکایی در منطقه غرب آسیا در مصاحبه‌ای با یک رسانه لبنانی بار دیگر تأکید کرد که کشورش دنبال جنگ با ایران نیست.

مک‌کنزی که با شبکه «ال‌بی‌سی‌آی» صحبت می‌کرد گفت: «کارزار فشار حداکثری علیه ایران در عرصه‌های اقتصادی و دیپلماتیک است و اساساً هیچ جنبه نظامی ندارد.»فرمانده نیروهای تروریست آمریکایی در ادامه تأکید کرد که کشورش به دنبال جنگ با ایران نیست.

وی در بخش دیگری از این مصاحبه مدعی شد ایالات متحده آمریکا، منافع درازمدت در سوریه ندارد. مک‌کنزی گفت: «ما منافع بلندمدت در سوریه نداریم، اما این مسئله در نهایت یک مسئله سیاسی است و نه نظامی.»

مک‌کنزی یک ماه پیش هم تأکید کرده بود که کارزار فشارحداکثری علیه ایران مولفه‌ای نظامی ندارد. او در آن اظهارات روز ۲۱ خرداد مدعی شده بود که ارتش آمریکا صرفاً به دنبال «ایجاد بازدارندگی» علیه ایران است.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا  وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.

در حالی که بیش از ۲ سال از این وعده می‌گذرد او در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل به خصوص در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.

منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند.

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار